Vi erbjuder förstklassig Fransförlängning

med volymfransar

Det ABSOLUT viktigaste för mig är att du som kund går härifrån så nöjd det bara går. Jag har själv varit kund tidigare och har därför tagit lärdom av det jag som kund letade efter. Jag arbetar med en otrolig precision och ger alltid mitt yttersta. För mig betyder ditt omdöme allt för mitt arbete! 


Skillnaden mellan singelmetoden och volym är att man kan göra glesa fransar till fylliga täta fransar. Har man luckor i fransarna så kan man lätt fylla igen dem så det inte syns.


Då alla fransar ständigt befinner sig i olika växtfaser är det otroligt viktigt att det ENBART sitter ett enda litet fransknippe på den egna fransen för att det ska vara helt oskadligt för de egna fransarna. Separeringen är därför minst lika viktig som själva utförandet av förlängningen. Jag kan därför garantera dig en HELT säker ögonfransförlängning eftersom det är just detta jag är ytterst noggrann med. 


I samma takt som du sedan tappar dina fransar så växer nya fransar ut, som man fäster på vid nästa återbesök. Man rekommenderar återbesök var 4 vecka. På detta sättet kan du bära din ögonfransförlängning livet ut!


Fransarnas hållbarhet påverkas av sjukdomar,mediciner, graviditet, stress och hormoner. Även kemin mellan dina egna fransar och limmet. Därför finns tyvärr ingen garanti på hållbarheten.


Skötselråd

Innan behandling:

Kom alltid helt själv till behandlingen, det är viktigt att det är helt lugnt under behandlingen då man oftast somnar.


*Ha ej smink på dig vid  behandling eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har/ haft infektion i ögonen minst 3 veckor innan.


*Har du linser, ta glasögon eller ta med linsvätska och behållare.

Efter behandlingen:

*Vänta 24 timmar med att duscha och bada inte i simhall, sola solarium eller bada bastu på 24 timmar, detta är för att limmet ska härda tillräckligt.


*Borsta inte fransarna mer än 1-2 gånger om dagen med den medföljande borsten du får av mig.


*Fransrengöring är A & O rengör man inte fransarna så kommer de ramla bort väldigt snabbt. Huden producerar fett som hamnar på fransarna, även smuts och sminkrester fastnar, som sedan gnor in sig och gör att limfästningen blir sämre. Därför är det viktigt att du är jättenoga och använder rengöringen du köper av mig och använder varje morgon och kväll.


*Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna.

För bästa effekt på din förlängning rekommenderas ett återbesök för en påfyllning var 4:e vecka.


*Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det slits på dina egna och kan göra mycket ont, och i värsta fall kan du dra loss dina egna fransar.


*Använd endast specialgjord mascara för fransförlängning, ej vattenfast eller oljebaserat mascara får användas, detta gäller även eyeliner, båda finns att köpa hos mig.


* OBS Kolla dina smink och hudprodukter, då du ska undvika dessa produkter runt ögonen, då dessa ämnena löser upp franslimmet.

''Propylenglykol, 1,2-propylenglykol, 1,2-propandiol, 1,2-dihydroxipropan, propan-1,2-diol, metyletylenglykol, syntetiskt glycerin, monopropylenglykol, Propylenglycolum, E 1520 Propan-1,2-diol, glycol, monopropylene glycol.''


Nytt set inkl rengöringskit 1395 kr

Påfyllning inom 4 veckor 849 kr