Vi erbjuder

lashlift/Browlift med både färg och keratinbehandling

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat! 

Det är en semi-permanent fransböjning på dina egna naturliga fransar, som håller normalt mellan 6-8 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar.


Med denna nyare metoden används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än den äldre metoden och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.


Lashlift med Keratin är den nyaste behandlingen. Förutom en vacker hållbar böj, förlänger keratinet fransarna och hjälper fransarna att bli starka. De naturliga fransarna blir 2-3% längre samt blir de 40% tjockare och fylligare.

Resultatet håller mellan 6-12 veckor beroende på fransarnas växtfas.


Keratin skyddar och reparerar fransarna utifrån samt ger en fin och frisk glans. Botox & Protein inpackning till fransarna, proteiner, collagen och mineraler är de 3 viktigaste syrorna som fransarna behöver. Vi matar fransarna med näring och hjälper fransarna att bli friska.


Kom gärna helt osminkad till behandlingen för bästa resultat!


''OBS! Efter behandling måste man undvika oljeprodukter, så som mascara och ögonmakeupremover i minst 48 h. Gärna även vatten i minst 24h. Det är för att böjen fortsätter att härda under denna tiden.''