KLASSISK ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna hos oss.

Ansiktsbehandlingens fördelar, förutom att den är skön och avslappnande, är att den ger dig en friskare och renare hud.

En behandling som rengör huden på djupet. Innehåller ånga som öppnar upp porerna, en grundlig portömning görs samt peeling med AHA-syra, ansiktsmassage, nackmassage, mask efter hudtyp och avslutas med vårdande produkter och råd för hemmabruk.


Klassisk 75 min 695 kr


ANSIKTSKUR MED AHA-SYRA

Våra avancerade ansiktsbehandlingar passar bra till dig som tidigare har gjort en klassisk ansiktsbehandling, och som vet vad din hud är i behov av. Den avancerade ansiktsbehandlingen fokuserar nämligen på ett specifikt problem såsom förbättring av pigmenterad hud, att skapa lyster, borttagning av akneärr eller en föryngrande och uppstramande effekt.

Samtliga ansiktsbehandlingar skräddarsys med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål.

Huden får en ungdomligare, fräschare hud med mycket mer lyster. Syrorna binder även fukt i huden vilket gör linjer och rynkor grundare. AHA-syror har även effekt mot akne samt en blekande effekt på pigmentfläckar. Passar dig med akne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, glåmig hud med mera.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som rekommenderas. Vanligtvis rekommenderas behandling 1 ggr/vecka, under totalt 5 veckor.


Maria Åkerberg ansiktskur med AHA-syra 45 min 549 kr

(Köp fem behandlingar och få dom för 1995 kr istället för 2745 kr)

MALINS LUGNA STUND

Denna behandling är en mindre variant på klassisk ansiktsbehandling men innehåller ej portömning.

Det ingår en djuprengöring, peeling, ansiktsmassage, nackmassage, samt mask för din hudtyp och vårdande produkter. Du får också råd för hemmabruk.


Malins lugna stund 60 min 499 kr

Quick fix

Detta är en 30 min ansiktsbehandling, passar dig som kanske inte har så mycket tid för dig själv i vardagen.

eller om man vill ha en liten quick fix inför festen t.ex. Det som ingår är rengöring med en elektrisk borste som tar bort orenheter och sätter igång cirkulationen i ansiktet. Samt ansiktsmassage, peeling och även vårdande produkter samt råd för hemmabruk.


Quick Fix 30 min 395 kr

KROPPSSKRUBB PAPAYA BODY DREAM

Inleds med en härlig papaya peeling över armar, ben, rygg. Kroppen skrubbas och sedan smörjs kroppen in med inpackning och avslutas med vårdande krämer. Perfekt att göra innan sommaren eller under vinterhalvåret.


Kroppsskrubb Papaya Body Dream 70 min 599 kr