Om oss

Jag som äger och driver företaget Looking PerfecT, heter Therese Johansson, är 27 år.


Jag är diplomerad skönhetsstylist i grunden med tre års utbildning på gymnasienivå och har jobbat inom skönhetsbranchen sen 2013. Jag har på den tiden hunnit vidarutbilda mig inom sju skönhetsområden. Diplomerad inom volymfransar, lashlift, nagelförlängning, spamanikyr , spraytan, kosmetisk tatuering, 3D ögonbryn/microblading , tandblekning & ansiktsbehandlingar. Men just nu fokuserar jag endast på volymfransar, lashlift och kosmetisk tatuering.


Mitt koncept går ut på att det ska vara en avkopplande atmosfär, personlig service och att varje kund känner sig nöjd. Kunden ska uppleva sitt resultat på precis det sättet de själva önskat tillsammans med min kunskap och arbetserfarenhet inom branchen och kan därmed gå härifrån med ett leende.


Utbildningar:

Lashlift-utbildning - 2017

Ansiktsbehandlingar - 2016

Tandblekning- utbildning - 2016

Kosmetisk-tatuering- utbildning -2015

Spraytan- utbildning - 2015

Volymfransar-utbildning - 2015

Nagel-utbildning - 2013

Frans-utbildning - 2013

Skönhets-stylist 3 år gymnasienivå - 2013


Jag svarar gärna på alla frågor och funderingar, så tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Lättast når du mig på sms 0763746733, eller på facebook-sidan: Looking PerfecT Sverige. Du kan också skicka ett mail genom kontakformuläret, du hittar det under kontaktfliken här på sidan.


Godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Jag heter Malin Färlind och är en 25 år gammal tjej från Mullsjö.


Även jag är diplomerad skönhetsstylist i grunden med tre års utbildning på gymnasienivå.

Jag är certifierad Ekologisk Spa-och Hudterapeut.

Det jag erbjuder är olika typer av massager , hudvård, olika slags ansiktsbehandlingar, frans-och brynfärgning, vaxning av haka/ansikte, ben, bikinlinje, armålor och även olika slags sminkningar.


Jag erbjuder dig som kund en skön stund i vardagen där du kan koppla bort allt. Jag vänder mig till dig som vill unna sig mer lyx i livet. Som har krämpor i ryggen, muskelvärk, hudproblem , stress. Kanske känner du att du inte tar hand om dig själv så ofta som du borde. Både män och kvinnor behöver ta hand om sin kropp och hud ibland. Man är aldrig heller för gammal för att ta hand om sin hud och kropp.


Utbildningar:

Certifierad Ekologisk Spa och Hudterapeut - 2019

Skönhets-stylist 3 år gymnasienivå - 2013


Jag svarar gärna på alla frågor och funderingar, så tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Lättast når du mig på 0793330244.


Godkänd för FA-skatt

Varmt välkommen!

Jag som utför injektionsbehandlingar heter Hanna Kanerfalk, jag är 26 år och bor på en gård utanför Mullsjö tillsammans med min man och vår katt.


Jag utbildade mig till frisör på gymnasiet och började min karriär på en hårsalong i centrala Jönköping men blev allt därefter mer intresserad av det medicinska. Påbörjade min utbildning till sjuksköterska år 2016 och tog min examen år 2019. Jag har de tre senaste åren arbetat inom psykiatri. Saknaden av att få vara kreativ och arbeta inom skönhetsbranschen förde mig till vidareutbildningen inom estetiska injektioner. Nu får jag äntligen arbeta med det jag älskar mest, att få vara kreativ men samtidigt arbeta medicinskt!


Utbildningar:

Certifiering inom estetiska injektioner – 2019

Sjuksköterska – 2019

Frisör – 2012


Mitt koncept är att utföra diskreta, naturliga injektioner och göra allt för att du som kund ska känna dig nöjd med din behandling.


”Silhouettes by Axelia” är en bifirma till mitt aktiebolag ”Axelia Medical AB” vilket även är godkänt för F-skatt. Jag har en heltäckande patientförsäkring från Folksam och en ansvarig läkare ansluten till företaget. Önskar du boka en konsultation så gör du det på

070–2955894, gratis såklart.


Hoppas vi ses framöver,

Kram från Hanna!