Om oss

Jag som äger och driver företaget Looking PerfecT, heter Therese Johansson, är 30 år. Jag bor tillsammans med min Fästman, son och våra två hundar.


Jag är diplomerad skönhetsstylist i grunden med tre års utbildning på gymnasienivå och har jobbat inom skönhetsbranchen sen 2013. Jag har på den tiden hunnit vidarutbilda mig inom sju skönhetsområden. Diplomerad inom volymfransar, lashlift, nagelförlängning, spamanikyr , spraytan, kosmetisk tatuering, 3D ögonbryn/microblading , tandblekning & ansiktsbehandlingar. Men just nu fokuserar jag endast på browlift/lashlift och kosmetiska tatueringar.


Mitt koncept går ut på att det ska vara en avkopplande atmosfär, personlig service och att varje kund känner sig nöjd. Kunden ska uppleva sitt resultat på precis det sättet de själva önskat tillsammans med min kunskap och arbetserfarenhet inom branchen och kan därmed gå härifrån med ett leende.


Jag svarar gärna på alla frågor och funderingar, så tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Lättast når du mig på sms 0763746733, eller på facebook-sidan: Looking PerfecT Sverige. Du kan också skicka ett mail genom kontakformuläret, du hittar det under kontaktfliken här på sidan.


Hoppas vi ses,

Kram Therese!

Jag som utför estetiska injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård heter Hanna Kanerfalk. Jag är 29 år och jag bor på en gård utanför Mullsjö tillsammans med min man, dotter och vår lilla katt.


Jag utbildade mig till frisör på gymnasiet och började min karriär på en hårsalong i centrala Jönköping men blev allt därefter mer intresserad av sjukvården. Jag påbörjade min utbildning till sjuksköterska år 2016 och tog min examen år 2019. Jag har under många år tidigare arbetat inom psykiatrin på länssjukhuset Ryhov. Saknaden av att få vara kreativ och arbeta inom skönhetsbranschen förde mig däremot till vidareutbildningen inom estetiska injektioner. Nu får jag äntligen arbeta med det jag älskar mest, att få vara kreativ men samtidigt arbeta medicinskt!


Att vara lätt på hand och sträva efter naturliga, diskreta resultat är varje dag kärnan i mitt arbete, min ambition är aldrig att förändra något utan enbart återskapa eller förbättra. Jag arbetar enbart med produkter av högsta kvalitét och som är baserade på välbeprövad vetenskap.


Mitt företag ”Silhuetts Klinik” är registrerat hos IVO, har en heltäckande patientförsäkring via Folksam samt en erfaren ansvarig läkare ansluten till företaget. Önskar du boka en konsultation så gör du det på

070–2955894.


Hoppas vi ses framöver,

Kram från Hanna!