Om oss

Jag som äger och driver företaget Looking PerfecT, heter Therese Johansson, är 29 år.


Jag är diplomerad skönhetsstylist i grunden med tre års utbildning på gymnasienivå och har jobbat inom skönhetsbranchen sen 2013. Jag har på den tiden hunnit vidarutbilda mig inom sju skönhetsområden. Diplomerad inom volymfransar, lashlift, nagelförlängning, spamanikyr , spraytan, kosmetisk tatuering, 3D ögonbryn/microblading , tandblekning & ansiktsbehandlingar. Men just nu fokuserar jag endast på volymfransar, lashlift och kosmetisk tatuering.


Mitt koncept går ut på att det ska vara en avkopplande atmosfär, personlig service och att varje kund känner sig nöjd. Kunden ska uppleva sitt resultat på precis det sättet de själva önskat tillsammans med min kunskap och arbetserfarenhet inom branchen och kan därmed gå härifrån med ett leende.


Utbildningar:

Lashlift-utbildning - 2017

Ansiktsbehandlingar - 2016

Tandblekning- utbildning - 2016

Kosmetisk-tatuering- utbildning -2015

Spraytan- utbildning - 2015

Volymfransar-utbildning - 2015

Nagel-utbildning - 2013

Frans-utbildning - 2013

Skönhets-stylist 3 år gymnasienivå - 2013


Jag svarar gärna på alla frågor och funderingar, så tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Lättast når du mig på sms 0763746733, eller på facebook-sidan: Looking PerfecT Sverige. Du kan också skicka ett mail genom kontakformuläret, du hittar det under kontaktfliken här på sidan.


Godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Jag som utför injektionsbehandlingar heter Hanna Kanerfalk, jag är 28 år och bor på en gård utanför Mullsjö tillsammans med min man och vår katt.


Jag utbildade mig till frisör på gymnasiet och började min karriär på en hårsalong i centrala Jönköping men blev allt därefter mer intresserad av det medicinska. Påbörjade min utbildning till sjuksköterska år 2016 och tog min examen år 2019. Jag har de tre senaste åren arbetat inom psykiatri. Saknaden av att få vara kreativ och arbeta inom skönhetsbranschen förde mig till vidareutbildningen inom estetiska injektioner. Nu får jag äntligen arbeta med det jag älskar mest, att få vara kreativ men samtidigt arbeta medicinskt!


Utbildningar:

Certifiering inom estetiska injektioner – 2019

Sjuksköterska – 2019

Frisör – 2012


Mitt koncept är att utföra diskreta, naturliga injektioner och göra allt för att du som kund ska känna dig nöjd med din behandling.


”Silhouettes by Axelia” är en bifirma till mitt aktiebolag ”Axelia Medical AB” vilket även är godkänt för F-skatt. Jag har en heltäckande patientförsäkring från Folksam och en ansvarig läkare ansluten till företaget. Önskar du boka en konsultation så gör du det på

070–2955894, gratis såklart.


Hoppas vi ses framöver,

Kram från Hanna!